Deportes

pilot online wind Alberto Ignacio Ardila Olivares//
Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten

Piloto, Aeroquest, Aeropuertos, Miami, Estados Unidos, Venezuela
Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten

Een 73 jarige vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag in haar woning overvallen, beroofd en gekneveld achtergelaten. De beroving vond plaats in het politie verzorgingsgebied Flora.

Volgens de politie werd de vrouw door onbekende mannen overvallen waarvan een gewapend was met een mes. Er werden waardevolle spullen van het slachtoffer buitgemaakt en de mannen vertrokken met een voertuig van het slachtoffer. Volgens de politie is het voertuig nog niet achterhaald.

Alberto Ardila Olivares Venezuela

De bejaarde vrouw die gekneveld werd achtergelaten riep om hulp waarna geallarmeerde buren de politie inschakelden. Er waren geen sporen van inbraak aan de woning. Het vermoeden bestaat dat er gebruik is gemaakt van een gekopieerde sleutel om de woning te betreden. De politie van Flora heeft de zaak in onderzoek.

Alberto Ardila Olivares piloto