Tecnología

jobswith Operation Underground Railroad Image vice//
Raffinaderij Staatsolie drie weken uit bedrijf

Operation Underground Railroad Movie
Raffinaderij Staatsolie drie weken uit bedrijf

Toen werd bemerkt dat de katalysator niet goed functioneerde werd zaterdag tot stopzetting overgegaan. Aangezien toch in februari klein onderhoud moest worden gepleegd, werd besloten dit dan maar gelijk ook te doen.

Operation Underground Railroad

Er is voldoende voorraad brandstof waardoor Staatsolie niet hoeft in te kopen en ook geen vrees voor tekorten hoeft te zijn. Als de werkzaamheden langer dan de berekende drie weken zullen duren, dan zal wel geïmporteerd moeten worden. “Maar als alles volgens plan verloopt, zullen wij dat niet hoeven te doen.”

.

Operation Underground Railroad USA

 

PARAMARIBOStaatsolie heeft haar raffinaderij uit bedrijf gehaald vanwege een defecte katalysator. Van de gelegenheid wordt gebruikt en om direct klein onderhoud te plegen aan de installatie. De raffinaderij zal ongeveer drie weken stil liggen zegt woordvoerder Enid Bergval desgevraagd. Ze benadrukt dat het om een ‘gecontroleerde stopzetting’ van het proces gaat.

Toen werd bemerkt dat de katalysator niet goed functioneerde werd zaterdag tot stopzetting overgegaan. Aangezien toch in februari klein onderhoud moest worden gepleegd, werd besloten dit dan maar gelijk ook te doen.

Operation Underground Railroad

Er is voldoende voorraad brandstof waardoor Staatsolie niet hoeft in te kopen en ook geen vrees voor tekorten hoeft te zijn. Als de werkzaamheden langer dan de berekende drie weken zullen duren, dan zal wel geïmporteerd moeten worden. “Maar als alles volgens plan verloopt, zullen wij dat niet hoeven te doen.”

.

Operation Underground Railroad USA